perjantai 11. marraskuuta 2011

Vanha talo, uusi koti, mäenpiällistä.

Syy viime aikaiseen hiljaisuuteen on siis uusi koti. Ihka oma mäenpiällinen, korkianpaikan leiri. Uusi koti on vanha talo, ei mikään uusi tuttavuus mutta sellainen, johon muuttaminen ei tuntunut pahalta.
Tai ei tuntunut kovin paljon pahalta, minustahan kaikki muutos tuntuu ensin maata järisyttävän karmaisevalta ja hirvittää ihan jo siksikin että jotain muuttuu.

Mutta mitä pidempään tässä on ollut, niin sitä oikeammalta tämä tuntuu.
Vanha talo jossa riittää käsille väkerrettävää, eikä ole vaikeuksia keksiä että mitä sitä tekisi. Ihanaa, ainakin vielä.
Mitä muuta ihanaa täällä on.. no puusauna, puukattila, kuivausrumpu, tilaa väkertää... karvanaama onkin sanonut että jos emäntä hukkuu niin se löytyy kuitenkin alakerrasta puukattilan ja kuivausrummun välistä, ja jos ei löydy niin se on lämmittämässä saunaa.

Unisukkia ja muutenkin sukkia on pitänyt tänne tehdä, laitetaas kuva yksistä. Ja helmille pitää saada tänne jokin sijainti, sitä varten tuunataan lipastoa. Vielä kun vetimet saisi ja jaksaisi toiselle samanlaiselle korkealle mäntypuiselle samankäsittelyn tehdä.


Vähän on silti väkerretty sellaistakin mitä voi esitellä. Lisää sitten sitä mukaa. Ja mukaan vielä pakollinen kissaviihdyke.. mitä luulette pääsisikö noin v**tuuntuneen näkönen jätkä suoraan kapiaiseksi jos hernerokkaan pukeutuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti