lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kiinalaisia kiviä

Mies kävi Kiinassa ja mies toi mulle helmiä. Minulla on ihana mies!
Kiinalainen ostoskulttuuri on jotain sellaista jota en itse kestäisi varmaan kauaakaan todellisuudessa. Minusta on kiva tingata mutta rajansa kaikella! Mutta mies on ihana! Oli neuvotellut muun muassa yhdestä labradoriittierästä ihan mielettömän pitkään minun mittapuullani. Kun kiinalainen myyjä on pahalla päällä niin silloin liikutaan melko lähellä sitä oikeaa hintaa joka tuotteista pitäisi maksaa.

Näissä koruissa siis kiinantuliaisiani :)


Kiinasta pitää tietenkin tuoda jadea. Tässä keltaista jadea, niitä edellisen postauksen tiikerinsilmäkalikoita ja sitten eksynyt mukaan myös yksi pieni vaaleanpunainen ruusukvartsipallero. Kaikki metalli hehkutettua rautalankaa joka sopii mielestäni varsinkin keltaisiin ja ruskeisiin sävyihin.Nämä korut kuukivistä ja kirkkaat helmet ovat lasia. Hopeoitua lankaa ja korumetalliosia. Rannekorun siniset kivet mysteerisiruja.
Korvakorujen helmet ovat myös samaa sinertävää kuukiviä, jostain syystä vain toistui auringossa kellertävänä. Ja sitten pitkä ketju bronsiittia ja hehkutettua rautalankaa. Riipuksena vihreä akaatti, lasihelmi, ruusukvartsi ja sitten yksi niistä ihanista labradoriiteista. 
Labradoriitin hehkua on vähän vaikea vangita mutta mielestäni onnistuin nyt melko hyvin. Jokainen joka on tutkaillut labradoriittitarjontaa tietää että hehkua ei ole ihan jokaisessa kivessä ja joka kulmassa, mutta täytyy kehaista että mieheni valitsi erinomaisen hyvin reissussaan noita kiviä.

2 kommenttia:

  1. Wau :) ei taitaisi meillä mies lähteä moiseen. Kauniita koruja, erityisesti tuo eka on upea!

    VastaaPoista
  2. Hehkutettu lanka on kyllä mielenkiintoista, sopii hienosti tuon jaden kanssa.
    Labradoriitti on upea kivi ja tuossa se pääsee oikein hehkumaan.

    VastaaPoista