maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevään korvakoruja

Minulla on ollut korvissani vuosia venytykset. Ryhdyin venyttämään korvareikiä hyvin maltillisesti ja pitkän harkinnan jälkeen, aina ajatellen että jos jonain päivänä niistä haluankin luopua niin sen on oikein hyvin mahdollista.

Viime talvena otin venytykset pois, sekin harkinnan päätteeksi. Surettihan se ja tuntui kovin alastomalta kun ei enää ollutkaan niitä isoja möykeröitä korvissa. 
Mutta edelleen, tässäkin yhteydessä ajattelen että saanhan minä ne vielä halutessani takaisin.

Korvat ovat palautuneet nätisti, niitä ei edes huomaa että niissä on ollut reilu 8mm kokoiset reiät. Painavien korvakorujen kanssa sen kyllä sitten vielä näkee, mutta eihän tästä olekaan vielä kulunut kuin muutama kuukausi. 

Nyt kun voin laittaa omiinkin korviini erilaisia korvakoruja niin niitä on alkanut putkahtelemaan vähän väliä. Ja joka päivä on oltava eri korvakorut korvissa. Toissapäivänä oltiin menossa käymään pikaisesti rautakaupassa, niin tämä akkahan jäi väkräämään itelleen uudet korvikset ennenkuin voitiin lähteä. Voi pyhä yksinkertaisuus ja miehen ilme kun tämän sille selitin..... "Joo, mennään vaan ihan just, teen vaan nää korvikset itelleni eka"... jep jep :D

2 kommenttia:

  1. Monta herkullista paria korviksia.. olen kyllä itsekin vähän hurahtanut nyt kun otin vihdoin reiät korviini :) En olisi millään malttanut pitää niitä tukinappeja kovin kauaa mutta sinnikkyys palkittiin ja nyt voin pitää vähän kauniimpia korviksia. :)

    Nuo lusikkakorvikset näyttivät hauskoilta, eivätkö ne ole aika painavat? :)

    VastaaPoista
  2. Lusikat ovat aika painavat kyllä, mutta vielä kohtuullisuuden rajoissa. Myönnän kyllä että vetävät ihan hiukan reikää viivalleen, muttei onneksi paljoa.

    Korviksissa on kyllä joku kiva jujunsa, ehkä juuri se että ne on yleensä aika nopea valmistaa, ja voivat olla riittävän pienet yksityiskohdat kuitenkin.

    VastaaPoista