sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa.. molemmissa.

On nimittäin tehty pesää.. tai no ei tehty, mutta puhdistettu ainakin.

Valtaisa lattianluutuamisprojekti on tänään suoritettu, ja muutenkin on märkä rätti viuhunut pitkin kämppää. Sillä mikään, toistan ei mikään, näy niin hienosti tässä kevätvalossa kuin kissankarvat ja pöly.
Imurin päälle tuuppaaminen on yhtä tyhjän kanssa, ellei nauti katsellessaan imurin peräpäästä pöllyävää tomupilveä. Kissat ei ainakaan nauti, sillä heti kun siivouskaapin ovi avautuu huomaamme elävämme ainoastaan nelijalkaisten jättämien karvakasojen kanssa.

Isolla Ukolla on nähtävästi karvanlähtöaika nyt ensimmäistä kertaa. Ukkohan on 1 v ja 3 kk ikäinen norski... ja hän omaa yliluonnollisia kykyjä. Kuinka muuten selittäisitte sen että kissojen karvaa on raijattu tästä huushollista pois varmasti kymmenkertainen määrä verrattain jätkän omaan painoon.. saatika tilavuuteen. Tieteellisiä mittauksia tästä ei toki ole suoritettu, mutta "mutu" ja subjektiivinen tuntemus tästä riittänee arvion mittariksi :)

Jotain on ehtinyt siltikin väkertämään korurintamalla vaikka kitarakin on pitkästä aikaa eksynyt toistuvasti (no siis ainakin kahdesti noin puolentoista vuoden tauon jälkeen) syliin ja kutomapuolen blogitkin on tullut kahlattua totuttua useammin, uusien ideoiden toivossa. Puikot eivät ole vielä eksyneet käsiin sen kummemmin, mutta selitän sen johtuvan tästä valosta! Sillä kyllähän lankakeräkin näyttää viehkeän pölyisältä vaikka se kuinka olisi säilönyt.

Näillä tänään, ihanaa kevättä. Ja tervetuloa lukijoille! Ihanaa nähdä teidät täällä :)

Omenakorvikset fasettihiotusta akaatista, lasihelmistä ja hopeoidusta metallista.

Lasirondellejä väleissä ja sitten sini-vihersävyisiä kivihelmiä Helmetin kirppikseltä.. luultavasti akaattia? Jos joku viisaampi osaa sanoa niin korjaa minua kommentteihin :)

Kahvijaspista, valkoista korallia ja hopeoituja osia.  
'Samasta korusta kolme kuvaa kun en osannut päättää. Laavakiveä, musta-kirkasta särölasia ja hopeoituja osia. Riipuksena fasettihiottu lasihelmi.

3 kommenttia:

  1. Nuo laavakivet ovat ihanan karhean näköisiä, ja kuvat tosi tosi onnistuneita. :)

    VastaaPoista
  2. Juu. Noin laavakivet on juuri niin nättejä korussa kuin luulinkin niiden olevan!

    VastaaPoista
  3. Noi omenakorvikset on tosi kauniit. Lempparini näistä on varmaan toi kahvijaspis-rannekoru. Upee! :)

    VastaaPoista