lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pitkää perjantaita näin lauantaina


Fireworksjaspista, raitajaspista, teräsrenkaita ja kananmunapatinoitua hopeoitua kuparia.
Lukkosysteemi toimii, vaan ei ole moitteeton, ja kieputtelut ei vaan jostain syystä tunnu olevan mun alaani ollenkaan. Yritetty ja selätetty. Tehty ja siinä se on. 


Ja kuparikukalle tervetuloa!

9 kommenttia:

 1. Enpä olekaan koskaan huomannut että noita helmiäkin voisi käyttää salpalukossa tuolla tavalla.. kiva idea ! :) Kaunis koru, eikä noissa kieputteluissakaan ole mitään kivaa. :)

  VastaaPoista
 2. siis mitään vikaa!! :D anteeksi kirjoitushäiriö! :D

  VastaaPoista
 3. :D kiitos Miina, ei mitään kivaa :D

  VastaaPoista
 4. Lukko on tosiaan mielettömän hieno ja kekseliäs! Miten kauan patinoit tuota huopeoitua kuparia (se nimittäin näyttää hyvältä)? Uskaltaisko sitä itsekin... :)

  VastaaPoista
 5. Uskaltaa uskaltaa :) langat olivat kananmunasössön kanssa samassa pussissa noin vajaan 12 tuntia ehkä. Tosin minusta tuntuu ettei parin tunnin jälkeen tapahtunut enää mitään. Pussissa oli monenlaista tavaraa ja tarkoitus oli vain kokeilla mitä tapahtuu.
  Ohut kupari ja hopeoitukupari (0.3mm) patinoitui todella nopeasti, mutta esimerkiksi 1.2 kuparille ei tapahtunut mitään koko aikana. Tosin se kerä oli vähän mysteeri etten osaa sanoa mitä ainetta se todellisuudessa edes on.

  Minulla olio käytössä pakastepussi jonka läpi näki vähän huonosti mitä tapahtuu mutta jonkin kirkkaan minigrippussin kanssa uskaltaa ihan varmasti kokeilla :) Äkkiähän nuo sieltä pois saa eikä mikään muutos kuitenkaan sekunneissa tapahdu :)

  VastaaPoista
 6. Arvaa, tajusinko mä, miten toi lukko toimii! :P

  VastaaPoista
 7. moikka ! kirjauduin juuri blogisi lukijaksi n. klo:17.20 ja nyt en pääse kirjautumaan ulos tuosta ruudukosta !? yritän tässä illan mittaan uudestaan ja uudestaan.. toivottavasti ei tuosta aiheudu sinulle mitään ?

  VastaaPoista
 8. Pieta: Samoin kuin se aiempikin mysteerilukko sinulle ;) Se vain näyttää erilaiselta. pitääkin laittaa selvyyden vuoksi kuva kiinnitettynä :D

  marjo: Kiitos kun tulit lukijaksi. Minulle ei aiheudu mitään vaivaa siitä jos jäit siihen sivulla olevaan ruudukkoon. Mutta jos itse haluat siitä pois niin sinun täytyy muuttaa asetuksista lukijastatuksesi blogini osalta joko näkymättömäksi, jolloin olet edelleen lukija muttei se näy minulle eikä kenellekään muullekaan. Tai sitten "lopettaa lukeminen"

  En ole tämän bloggerin kanssa ihan täysin sinut, mutta luulisin että tuolta ihan yläpalkista kun painat kohtaa "Lue" niin sinulle tulee siinä vaihtoehtona nyt "Lopeta lukeminen" jolloin et periaatteessa ole enää lukijani.

  VastaaPoista
 9. moikka taas ! no problemo ! asia on järjestyksessä. tässä sitten ihastellaan ihania käsien tuotoksia ! ;) kiitos !

  VastaaPoista