sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lumet lähtee.

Ja lumen alta paljastuu mm. puutarhapöytä jonka pinnasta on tullut mulle mieleinen, rosoinen ja kulahtanut. 
Ja siinä päällä sitten kahvijaspiksia, kahviakaattia, savukvartsia ja hopeoituja osia.

Mietiskelin tässä että mitä tänne kirjoittaisin ja samalla kuuluu tuosta vierestä karvanaaman jutustelut vanhimmalle kissalle. Tuolla vanhimmaisella on kevättä rinnassa ja kauhee uupelo rakkauvesta. Se änkiää iholle teit mitä tahansa ja märsyää hellittelyä. 
Karvanaamainen tuossa sitä sitten rassutteli ja sanoi Maikin olevan neljän R:n kissa: rakkautta, rapsutusta, raapimista ja raksuja <3


Eilen kävin Tampereen suunnalla mutkan, ja kun mahdollista oli niin myös hujautin Ylöjärven kautta. Mukaan nappasin Tiinan ja mentiin pyörimään Ylöjärvellä toimivaan helmikauppa HelmiQ:hun. Kiitos Tintti reissusta, oli kivaa ja otetaan uusiksi :)

HelmiQsta mukaan nappasin jonkin verran riipuksia, helmiä koin jo riittävästi omistavani (ihanko totta?) ja vasaran. Tiina on saanut mut puheillaan innostumaan kuparista, ja sitäkin otin vähän taivuteltavaksi. 


Tässä vielä parikuvaa tuosta kahvimaisesta kaulakorusta.

simppeli vaijerikoru mustasta mattaonyksistä, valkeasta howliitista ja hopeoiduista osista.

jättimöykkyhassutusrannekoru. Ei yhtään missään mielessä käytännöllinen mutta ihan hauska. Siemenhelmiä, fasettihiottuja säröakaatteja ja jotain mysteeritavaraa nuo siniset isot.

intianakaattia ja hopeoituja osia.

Erilaisia sattumanvaraisia kiviä kuparissa ja yksi iso antiikkiakaatti.

Ja sitten loppukevennys. Iltasella karvanaama alkoi ottaa kuvaa Ukosta joka makasi tuossa raapimapuussa puuta halaten. Ottaa siitä kameran esiin ja heti alkaa Ukon charmi tulla lävitse. Tätä mieltä hän on siitä että kuvaillaan kesken päiväunien.
Tai sitten tässä esitellään kuinka sitä noustaan aina pe*se edellä puuhun.

Ja vielä tervetuloa uusille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo kahvinsävyinen koru! alkoi tekemään mieli kahvia.. ja jättimöykkyhassutusrannekoru on ainakin hyvin nimetty, varmasti toimii katseenvangitsijana! :D

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä näistä jäi mieleen nuo isot, kulmikkaat möykyt sekä puuhun nouseva kissa. :D

    VastaaPoista