maanantai 18. huhtikuuta 2011

Lätkäkoru

Jääkiekon MM alkaa parin viikon päästä. Se sopii oikein hyvin tällaiselle kausiluontoiselle lätkäintoilijalle. Leijonapelit vain kiinnostaa ja itseasiassa niistäkin vain MM pelit. Joka ainut vuosi sitä kultaa pitää kiljua ja toivoa, jännittää jokaikinen peli ja puristella nyrkkejä yhteen ja ynistä sohvalla. Aina vaan vuosittain. 
Ja sitten pettymyksen myötä sitä murjotetaan päivä ja maksimissaan kaksi ja unohdetaan koko kiekko vuodeksi.
Kunnes taas nyt, innostus ja jännitys piti kerätä jo valmiiksi. 
En sentään käy vielä pelaajaluetteloa lävitse ja valkkaa suosikkipelaajaani. Onneksi suosikin valkkaaminen ei vaadikaan mitään tilastojen tuntemusta: naamataulu, kropi ja käytös riittää mulle ;)


Jääkiekon odotuksen vuoksi oli siis syytä värkätä lätkäkoru. Melkoinen aasinsilta kyllä tuohon akaattilätkään!
Ostin noita pari kappaletta Jalokivigalleriasta. Jalokivigalleriassa on kyllä miellyttävän monipuolinen valikoima kivissä, mutta hinnat on ihan turhan kovat, mulle ainakin. 

Toinen asia mitä piti tässä ihmetellä on se että ostaako muutkin kiviä, ja sitten niitä ei raski käyttää ja sitten kun käyttää niin valitaan ensin se huonoin kivi. Tuntuu että mulla ois tulla vaikka mitä kaikkea ihanaa josta väkertää, mutta ei! pitää valita niitä ei niin kivoja kiviä ja niistä kivistä jotka valitsee nauhasta pitää olla niitä vähän huonompia, sillä ne parhaat säästetään siihen koruun joka sitten joskus tehdään. Sitten joskus niin.

Korussa siis bronsiittia, jotain muuta ruskeaa kiveä, hopeoituja osia sekä tuo akaattilätkä riipuksena.
Ja taas tervetuloa uusille lukijoille! On inspiroivaa nähdä teitä täällä!

Ja vaikka olenkin huomannut että useissa blogeissa yksittäiset käyntimäärät erilaisten tikkereiden mukaan pyörii useissa sadoissa tuhansissa, niin olen yllättynyt ja innostunut jo siitä tuhannen käynnin rajasta joka on rikkoutumaisillaan. Ihmeellistä että tännekin joku eksyy. Kiitos jokaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti