sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kevät on rankkaa aikaa..

Kuten kuvista huomaa niin kevätväsymys on katala vaiva, se vetää viimeisetkin mehut kaikilta.Tai sitten siihen on johtanut ihan muu syy!
Meillä on nimittäin ollut kyläilemässä The Koira. 
The Koira on dalmatiankoirauros Eemi, ja mitä mainioin tapaus.


Kissojen kanssa Eemi tulee oikein loistavasti toimeen, ja muutamaa harvaa sähkäisyä lukuunottamatta myös kissat tulevat toimeen Eemin kanssa.
Ensimmäisenä yönä kissat nukkuivat mun ja karvanaamaisen välissä sängyllä koko lauma, kuin olisivat että ovat turvassa koiran nuuhkaisuilta. Ihan niinkään se ei mennyt sillä koira herätti minut pari kertaa nuuhkuttamalla korvanjuuressa, ja sitten hiljakseen hilaamalla itseään petiin. 
Nyt jälkimmäisen yön aamuna sitten herättiinkin siihen että koira oli päättänyt jättää nuuhkuilut väliin ja määrätietoisesti vain puskenut sänkyyn itsensä. Herättiin nimittäin molemmat siihen että viileät varpaat oli painettu koiran masua vasten ja koira kuorsasi tyytyväisenä.

Joitain korujakin olen ehtinyt tekemään, Pietan helmet tosin ovat vielä levällään ja odottavat inspiraatiota.. sekä jotain kivaa pudottua nahkanauhasysteemiä. Tosin eipä kai sekään sen enempää vaatisi kuin hetken nettiselailua, ja sitten kokeilua.

Picassojaspista ja kupariosia.

Savukvartsia, jotain vaaleapunaista kiveä (jaspis?) vaaleanpunaista lasia ja fasettihiottua kirkasta lasia.
Kaksirivinen rannekoru josta vaaleanpunainen osuus helposti irrotettavissa. Aivan liian tyttömäistä minulle!

Ja sitten koiran omistajalle barbinkengistä korvikset. Idea ei ole omani vaan olen samanlaisia nähnyt useissakin blogeissa, en vain  millään enää muista että missä. Jos tunnistat omaksesi ja siltä tuntuu niin kiljaiskaa kommenteissa. 


Wagner kuvassa taas ilmaisee tämän viikonlopun hervotonta teemaa. Koira, väsyt kissat, sähläystä ja peppuvaivoja, ai jai että onkin ollut hupaisaa. Ihan harmi että joutuu huomenna töihin taas.

2 kommenttia:

  1. Noita Barbien kenkä korviksia tuntuu olevan puolessa blogeista, mutta ei se mitään, kivoja ovat. Ainoa ongelma on vain se, ettei niitä tunnu saavan enää mistään :(

    VastaaPoista
  2. Mulla lävi tuuri ja anoppilassa on niitä vähintääkin muutama ;)
    Ja tosiaan noita on jokapuolella, tämän postauksen jälkeen sitä varmaan kiinnitti enemmän huomiota, mutta tuntui että niitä alkoi olla vähän siellä sun täällä. sinisen toyotan syndrooma jne.

    VastaaPoista